Woensdag 17 januari 2018

Tweeluik over René Froger bij Sterren NL

In de tweedelige special Het verleden kruist het heden vertelt René Froger, in een openhartig interview, over zijn leven en carrière. Froger draait al bijna 40 jaar mee aan de top van de Nederlandse muziekindustrie.

“Ik ben niet de beste zanger van Nederland”, zegt Froger, “maar ik heb waarschijnlijk iets in mijn stem dat de mensen raakt. En dat is onbetaalbaar”. Met privébeelden en mooie muziekfragmenten wordt het verhaal van Froger geïllustreerd. Zo laat de documentaire unieke beelden zien uit Café Bolle Jan, zijn theatertournees en stadionconcerten.

Uitzending Sterren NL Special – Het verleden kruist het heden: vrijdag 13 januari om 16.20 uur en vrijdag 20 januari om 15.20 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Sterren NL is het platform van AVROTROS, gericht op Nederlandse muziek en (gevestigde en aankomende) artiesten in het populaire en volkse genre. Sterren NL heeft als missie om, als bewaker van de schatkamer van de Nederlandse muziek, dit belangrijke en populaire onderdeel van de Nederlandstalige volkscultuur uit te lichten, te archiveren en te promoten.

Bron: AVROTROS/Broadcast Magazine

Bericht delen