Tweede reeks Crime Desk start bij RTL 5
Maandag 15 maart 2021

Tweede reeks Crime Desk start bij RTL 5

Vanaf maandag 15 maart kan de crime-liefhebber weer zijn hart ophalen bij RTL 5’s Crime Desk, een nieuw programma met een mix van het laatste en exclusieve misdaadnieuws.

De eerste serie van acht afleveringen wordt hiermee direct opgevolgd door een tweede reeks. Crime Desk krijgt daardoor wat langer de tijd om zich als expertiseprogramma te laten vinden door de kijker en is nog tot en met april te zien. De tweede reeks van Crime Desk wordt gepresenteerd door Vivienne van den Assem.

Vivienne van den Assem: “Crime Desk is een geweldig mooie uitdaging. Ik kijk er naar uit om dit programma te maken, met de absolute top van de Nederlandse misdaadjournalistiek. Het is voor mij persoonlijk een mooie toevoeging op RTL Boulevard, waar dit soort onderwerpen altijd mijn nieuwsgierigheid wekken. Er zijn veel zaken waar we de kijker ook bij nodig hebben, Crime Desk zorgt ervoor dat zij de zaak ook echt verder kunnen helpen.”

Vivienne van den Assem zal vanaf 15 maart samen met John van den Heuvel en Mick van Wely te zien zijn in Crime Desk op maandagavond om 20.30 uur op RTL 5.

Marieke Elsinga, die de presentatie van de eerste acht afleveringen voor haar rekening nam, kan het presenteren van de tweede reeks niet combineren met haar werkzaamheden voor RTL Boulevard, de opnames van het tweede seizoen van I Can See Your Voice en haar dagelijkse ochtendshow op Qmusic.

Crime Desk wordt geproduceerd door Act of crime, de productiemaatschappij van John van den Heuvel.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen