Dinsdag 16 januari 2018

Tv-zender FOX maandag van start

De nieuwe tv-zender FOX, die maandag in Nederland begint met uitzenden, heeft vooral series, films en sportprogramma’s te bieden. Met zijn programmering richt FOX zich op een brede groep Nederlanders vanaf 12 jaar.

De zender brengt series als The Walking Dead, Da Vinci’s Demons, Ripper Street, The Bridge en The Simpsons.

Maandagavond is op het open net de eerste aflevering te zien van FOX Voetbal, dat wordt gepresenteerd door Toine van Peperstraten en Jan van Halst. Het programma staat tegenover VI bij RTL 7 geprogrammeerd, die geen wedstrijdbeelden meer van FOX krijgt.

FOX vergeet ook de internetkijker niet. Met FOX Sports GO heeft die eveneens toegang tot alle live wedstrijden en samenvattingen. Kijkers kunnen een kijkcode kopen voor één live wedstrijd naar keuze, of een FOX Sports GO internetabonnement nemen voor onbeperkte toegang tot alle live voetbal wedstrijden, goals, samenvattingen en interviews.

De zender is onderdeel van Eredivisie Media & Marketing. Dat is het mediabedrijf van FOX International Channels, de achttien eredivisieclubs, Endemol en de KNVB. Hieronder vallen ook de abonneezenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International.

Bron: Emerce/Broadcast Magazine

Bericht delen