TV Oranje tijdelijk in basispakket Ziggo
Woensdag 02 mei 2018

TV Oranje tijdelijk in basispakket Ziggo

Onder het motto ‘Meimaand, Muziekmaand’ stelt Ziggo een aantal muziekzenders uit het Movies & Series XL-pakket een maand lang beschikbaar aan al haar klanten. TV Oranje is op het laatste moment toegevoegd aan het tijdelijke pakket van gratis muziekzenders.

Daardoor is de zender met muziek van eigen bodem tot en met donderdag 31 mei voor iedere Ziggo-abonnee te ontvangen op kanaal 610. Ontvangst is mogelijk voor klanten die in het bezit zijn van een CI+ module of Mediabox, en via Ziggo GO op de smartphone, tablet en laptop. Wie TV Oranje ook na de maand mei wil blijven ontvangen, moet zich abonneren op Ziggo Movies & Series XL bestellen.

De gratis doorgifte van TV Oranje bij Ziggo valt samen met de start van een nieuwe serie portretten van Nederlandse artiesten. In deze specials praten zij met Ivo Franklin over hun jeugd, carrière, privéleven, hobby’s en andere bezigheden. De reeks begint zaterdag met een portret van de Haagse volkszanger John West. De weken daarna volgen Thomas Berge, Ben en Carmen Steneker, Gino Graus en Stef Bos.

Bron: TV Oranje/BM

Bericht delen