Dinsdag 16 januari 2018

Tussenstand Gouden Televizier-Ring Verkiezing

De eerste stemronde van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing duurt nog tot 30 september. Televizier, die de verkiezing van de belangrijkste tv-prijs van Nederland organiseert, heeft de voorlopige top-10 van de Gouden Televizier-Ring 2013 onthuld.

In alfabetische volgorde, dus aan de positie van een programma op de lijst kunnen geen conclusies worden verbonden.

 

Top-10 Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2013:
De Beste Singer/ Songwriter van Nederland (Vara)
Divorce (RTL4)
Expeditie Robinson (RTL5)
Flikken Maastricht (Tros)
Heel Holland Bakt (Omroep Max)
Ik hou van Holland (RTL4)
Moeder Ik Wil Bij De Revue (Omroep Max)
Over Mijn Lijk (BNN)
Waar Is De Mol (SBS6)
Wie Is De Mol (Avro)

Jeroen de Goeij, chef redactie van tv-gids Televizier : “Elke dag krijg ik telefoontjes van journalisten en productiehuizen die proberen te ontfutselen wie er bovenaan staat in de verkiezing voor de Gouden Televizier-Ring. Deze mensen krijgen natuurlijk altijd nul op het rekest. Maar met deze lijst lichten we toch een tipje van de sluier op. Met nog twaalf dagen te gaan in de eerste stemronde wordt het nu echt spannend.”

De uitslag staat uiteraard nog niet vast, het aantal stemmen van programma’s binnen en net buiten de top-10 ligt nog erg dicht bij elkaar laat De Goeij weten. “Alles is nog mogelijk is een cliché, maar hierop wel degelijk van toepassing.”

Stemmen in de eerste ronde van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2013 kan nog tot maandag 30 september 09.00 uur op Televizier.nl. Uit deze eerste stemronde komen per categorie drie genomineerden voort; tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala kan de kijker nog stemmen op de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring. De AVRO zendt het Gala op vrijdag 18 oktober live uit op Nederland 1 vanuit Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Bron: Televizier

Bericht delen