TT van Assen live op Ziggo Sport
vrijdag 24 juni 2022

TT van Assen live op Ziggo Sport

Ziggo Sport zal rondom de TT van Assen volop uitpakken voor de MotoGP-fan. Het hele weekend is de Ziggo Sport-crew op locatie, om uitgebreid verslag te doen van het grootste motorsport-spektakel van Nederland.

Op vrijdag beginnen de vrije trainingen. ’s Avonds wordt de speciale editie van het Ziggo Sport Race Café rechtstreeks uitgezonden vanuit de lounge van RW Racing, het team van onder meer het Nederlandse supertalent Zonta van den Goorbergh. Zoals gewoonlijk bespreken Rob Kamphues, Robert Doornbos en diverse prominente gezichten uit de motorsport en race-wereld alle ontwikkelingen en het laatste nieuws.

Ook op de zaterdag en zondag doet de Ziggo Sport-ploeg verslag vanaf locatie, met uiteraard Rob van Gameren als razende pitreporter. Boven de pitstraat nemen Rob Kamphues, Barry Veneman en diverse analisten de voor- en nabeschouwing voor hun rekening. Op zaterdag begint de live-uitzending voor de kwalificatie van de Moto3, Moto2 en MotoGP rond 11.35 uur, op zondag starten de uitzendingen om 8.45 uur.

Alle uitzendingen zijn te zien op Ziggo Sport kanaal 14 (gratis voor alle Ziggo-klanten) en Ziggo Sport Select (voor alle Ziggo Sport Totaal-abonnee’s).

Bron: Ziggo/BM

Bericht delen