Trailer van 6000e aflevering Goede Tijden, Slechte Tijden
dinsdag 26 maart 2019

Trailer van 6000e aflevering Goede Tijden, Slechte Tijden

Op 5 april komt Goede Tijden, Slechte Tijden met de 6000e aflevering. Deze mijlpaal wordt gevierd met een minifilm. Lapland vormt grotendeels het decor van de speciale aflevering die een uur duurt en te zien is bij RTL 4.

De reis in Lapland zou een onvergetelijk vrijgezellenfeest moeten zijn voor Amir, Anton, Rover, Daan, Rik en Bing. Maar al snel leidt een ontmoeting met een bijzondere vrouw tot een helse zoektocht in de sneeuw. Welke gevolgen heeft dit vrijgezellenfeest voor de bruiloft van Sjors en Amir?

De minifilm is anders dan een reguliere aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden. Waar Café De Koning, Hotel De Rozenboom en de huiskamers van Meerdijk de gebruikelijke plekken zijn voor de bewoners en kijkers van de serie, speelt de minifilm zich deze keer af op heel andere locaties.

Goede Tijden, Slechte Tijden wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland. De 6000e aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden is op vrijdag 5 april van 20.00 – 21.00 uur te zien bij RTL 4 en een week eerder bij Videoland.

Bron: BM

Bericht delen