Woensdag 17 januari 2018

Totally Fit Kidz start weer bij RTL Telekids

Vanaf april is het tv-programma Totally Fit Kidz weer terug bij RTL Telekids. Presentatrice Ingrid Jansen zal dit jaar samen met Elindo Avastia ieder weekend de jeugdige kijkers weer inspireren en nieuwe dingen leren over gezonde voeding en beweging.

Elindo Avastia is als 21- jarige geen onbekende bij de doelgroep. Hij vertolkte als acteur hoofdrollen in de series Ghost Rockers en Vrijland. Ook op YouTube timmert hij aardig aan de weg. Naast een nieuw gezicht krijgt Totally Fit Kidz dit seizoen ook een nieuw onderdeel. In de serie gaan basisscholen strijden om de titel van Totally Fit School van Nederland: wie weet er het meest over gezond eten en bewegen of wie is er het behendigst met de Speel Je Fit–bal?

Totally Fit Kidz is een programma van RTL Telekids in samenwerking met de Hartstichting en de KNVB. Het is een gedeelde ambitie van deze partijen om een gezonde en actieve leefstijl bij kinderen te bevorderen. Kinderen die op jonge leeftijd een gezonde leefstijl aanleren, lopen later minder risico op het krijgen van hart- en vaatziekten.

Totally Fit Kidz is te zien bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. Uitzendingen vanaf 15 april om 14.09 uur.

Bron: RTL Nederland/BM
 

Bericht delen