Top 25 mediamacht en Hof in BM 370
woensdag 17 januari 2018

Top 25 mediamacht en Hof in BM 370

Het extra dikke decembernummer van BM bevat onder andere de traditionele Top 25 van ‘machtigste mannen/vrouwen in de Nederlandse omroep’. Voor de 15e keer in successie is deze volstrekt subjectieve lijst samengesteld, met ook ditmaal weer enkele verrassende (buitenlandse) namen.

Verder natuurlijk de lancering van Talpa Network, het nieuwe Sterbeleid dat onder vuur ligt en ruim aandacht voor de Broadcast Media Society in samenwerking met FRAPA en Baker McKenzie over formats en rechten. Ook radio komt volop aan bod, met de gebruikelijke cijfers en een pakkend jaaroverzicht.

Harm Edens ontmoet deze keer Omar Kbiri en er is een opvallend interview met de in opspraak geraakte documentairemaker Rob Hof. In de serie Vakvrouw komt Dieuwertje Blok uitgebreid aan het woord en op het facilitaire vlak is er onder andere aandacht voor Nico Roest (35 jaar in het vak), Ericsson dat verder gaat als Red Bee Media, Hebbes Casting (30 jaar), key gripper/crane operator Tommie Janssen en de EMA-klus van United in Londen.

BM 370 heeft als extra deze maand bovendien een brochure van 227 Media over ‘ontwikkelingen en schaarste binnen de broadcast- en entertainmentindustrie’. Het nummer verschijnt 8 december in print, de digitale versie een paar dagen later. Nog geen abonnee? Klik hier en maak gebruik van de speciale aanbieding.

Bron: BM

Bericht delen