Tooske Ragas presenteert K2 zoekt K3 bij SBS6
donderdag 27 mei 2021

Tooske Ragas presenteert K2 zoekt K3 bij SBS6

Shownieuws-presentatrice Tooske Ragas gaat het programma K2 zoekt K3 presenteren bij SBS6, samen met haar Belgische collega Kurt Rogiers. De zender gaat met productiebedrijf Studio 100 en het Belgische VTM op zoek naar een nieuw zangtalent voor de plaats van Klaasje in de populaire popgroep.

Ook mannen maken deze keer kans om het nieuwe K3-lid te worden. De concurrentie is door deze uitbreiding een stuk groter, dat maakt de zoektocht deze keer spannender dan ooit.

De twee Nederlandse juryleden zijn Gordon en Samantha Steenwijk. Uiteindelijk wordt in een live finale bekend wie zijn of haar leven voorgoed verandert en zichzelf het nieuwe idool mag noemen. K2 zoekt K3 is dit najaar te zien op SBS6.

Aangezien de opnames plaatsvinden in het Vlaamse Vilvoorde, zal Tooske Ragas de komende tijd minder vaak te zien zijn in Shownieuws. Bij RTL 4 presenteerde ze in het verleden de eerste seizoenen van Idols. Na een samenwerking met de AVRO was ze van 2006 tot en met 2013 al een SBS6-gezicht met titels als Wie ben ik?, De nieuwe Uri Geller en Popstars.

Bron: BM

Bericht delen