Ton Rozestraten nieuwe voorzitter Screenforce
woensdag 17 januari 2018

Ton Rozestraten nieuwe voorzitter Screenforce

Ton Rozestraten, CCO van RTL, is benoemd tot voorzitter van Screenforce. Hij volgt Peter Mulder op. Met diens vertrek bij SBS Broadcasting is ook zijn voorzitterschap bij Screenforce komen te vervallen.

Rozestraten is sinds zeven en een half jaar werkzaam bij RTL als CCO. Daarvoor was hij Managing Partner van Triade Media en respectievelijk commercieel directeur van Talpa TV en RTL Nederland en algemeen directeur van IP, destijds de zelfstandige verkoopmaatschappij van RTL Nederland.

Rozestraten over zijn benoeming als voorzitter: “De mediawereld is in razend tempo aan het veranderen. Binnen Screenforce bundelen de Nederlandse broadcasters hun krachten om het medium televisie verder te ontwikkelen en de usp’s, zoals actueel en massaal bereik, onder de aandacht te brengen. Onderwerpen die de komende periode onder andere op de agenda staan, zijn de meetbaarheid van video – zowel via tv als online – en addressable TV. Ik heb er zin in om als voorzitter bij te dragen aan dit proces.”

Het Screenforce Bestuur wordt gevormd door Ton Rozestraten (RTL), Dorine van Mullem-Ale (Talpa TV), Susan van Geenen (Fox International Channels), Rogier van de Paverd (Viacom), Frank Volmer (Ster) en Screenforce-directeur Michel van der Voort.

Bron: Screenforce

Bericht delen