Toestand ernstig gewonde figurant Het Jachtseizoen stabiel
donderdag 30 september 2021

Toestand ernstig gewonde figurant Het Jachtseizoen stabiel

De toestand van de figurant die dinsdag ernstig gewond raakte bij de opnames van het YouTube-programma Het Jachtseizoen van StukTV is momenteel stabiel.

Dat laten StukTV en het management van dj Martin Garrix in een verklaring weten. Beide partijen melden “enorm te zijn geschrokken van het ongeval”.

“Hierbij is een persoon die eerder meespeelde om het team van StukTV tijdens het spel te misleiden, buiten de opnames om, van een loopbrug gevallen en maakte een val van vier meter. De hulpdiensten zijn onmiddellijk ter plaatse gekomen, waarna het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis”, melden StukTV en het management van Garrix.

“Nadat de ernst van de situatie duidelijk was geworden, is het afsluitende optreden gestaakt en zijn de opnames gestopt. De familie heeft ons laten weten dat de toestand van hun zoon momenteel stabiel is. Alle betrokkenen hopen op een spoedig herstel.”

De opnames, waarbij Garrix te gast was, vonden plaats in Den Helder. Een traumahelikopter nam het slachtoffer mee. In het programma, dat al jarenlang online te zien is, jagen presentatoren Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns op “voortvluchtige” BN’ers. De serie wordt dit jaar voor het eerst op SBS6 uitgezonden.

De opnames in Den Helder waren exclusief voor uitzendingen die voor het YouTube-kanaal van StukTV werden gemaakt.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen