Dinsdag 16 januari 2018

TMG in zee met distributeur Absolutely Independent

Het productiehuis Video Media van Telegraaf Media Groep en Absolutely Independent, distributeur van tv formats, zijn een samenwerking aangegaan. De samenwerking omvat content uitwisseling en co-creatie en -productie voor de Nederlandse televisie- en online markt.

Door de nieuwe samenwerking wordt de catalogus met tv formats van Absolutely Independent beschikbaar gesteld aan Video Media. Daarnaast werkt Video Media samen met  Absolutely Independent aan de binnenkomende ideeën en formats om deze in gezamenlijkheid door te ontwikkelen en te co-produceren voor de Nederlandse markt.

Video Media laat weten jaarlijks meer dan 600 uur televisie en video te produceren op het gebied van ‘nieuws en actualiteiten’ en ‘branded content’. Absolutely Independent beheert en distribueert tv formats zoals Spoorloos, Het Familie Diner, Memories, The Phone en de gameshow The Exit List.

“Wij zijn ervan overtuigd dat onze competenties elkaar aanvullen en dat onze samenwerking zal leiden tot succes”, aldus Frank de Horde, Managing Director Video Media.

Bron: Video Media

Bericht delen