Dinsdag 16 januari 2018

Tijs van den Brink presenteert Dilemma

In het nieuwe EO-programma Dilemma gaat Tijs van den Brink op zoek naar een oplossing voor gecompliceerde vragen, waar mensen nachtenlang van wakker kunnen liggen. In de studio ontvangt hij iedere week een gast die een lastige beslissing moet nemen.

Samen met betrokkenen, ervaringsdeskundigen en professionals probeert hij de vraagsteller te helpen om een keuze te maken.

De EO-presentator is enthousiast over het nieuwe programma: “In Dilemma staat veel op het spel. Mensen komen bij ons een keuze bespreken die een grote impact heeft op hun leven. Het mooie aan dit programma is dat we hen écht verder kunnen helpen. Ik hoop van harte dat we heel veel mensen kunnen gaan helpen een knoop door te hakken.”

Niet alleen de experts in de studio kunnen hun visie delen. Ook de kijker thuis wordt ingeschakeld. Wat zouden ze doen als zij het dilemma zouden hebben? In de week voor de uitzending kunnen ‘ervaringsdeskundigen’ thuis hun advies geven via een speciale website. Met een stemtool bepalen de kijkers welk advies het beste is door de adviezen van hun medekijkers te liken of te verwerpen.

Dilemma, vanaf zaterdag 30 mei, 21.15 uur, NPO2

Bron: EO/Broadcast Magazine

Bericht delen