Tijdelijke Drive-in Cinema op het Media Park
dinsdag 12 juni 2018

Tijdelijke Drive-in Cinema op het Media Park

Het parkeerdak A van het Media Park is binnenkort het decor voor een originele Drive-in Cinema met een groot LED-scherm. Amerikaanse foodtrucks, roller skatende serveersters en live muziek zorgen ervoor dat bezoekers een bijzondere middag of avond kunnen beleven

De Drive-in Cinema is aanwezig op 28, 29 en 30 juni en op 1 juli. Op donderdagavond kan er gezwijmeld worden bij Pretty Woman, op vrijdagavond wordt het griezelen bij The Curse of Chucky 2 en Friday the 13th en op zaterdag is het tijd voor de snelle auto’s met de middagvoorstelling van The Fast & The Furious 8.

De zaterdagavond kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder Saturday Night Fever. En op zondag is het tijd voor de kinderen tijdens de kidsmiddag met de film De Grote Vriendelijke Reus. De Drive-in Cinema 2018 wordt afgesloten op zondagavond met de klassieker Grease. Kijk voor meer info en tickets op www.mediapark.nl/drive-in-cinema.

Voorafgaand aan de films op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond treden bandjes op, in samenwerking met Hilversum Alive. Uiteraard staan er foodtrucks klaar om iedereen van versnaperingen te voorzien.

Bron: Media Park/BM

Bericht delen