Woensdag 17 januari 2018

Thomas Hendriks vertrekt bij Blue Circle

Thomas Hendriks vertrekt na minder dan drie maanden alweer bij Blue Circle, onderdeel van Fremantle Media. Hendriks was per 1 september aangesteld als gedelegeerd producent van RTL Boulevard en RTL Late Night. Beide programma’s kampen met sterk teruglopende kijkcijfers.

Hendriks meldt nu het volgende op zijn LinkedIn-pagina: “Deze week heb ik mijn baan als gedelegeerd producent van RTL Boulevard en RTL Late Night opgezegd. Het bleek niet voldoende bij mij te passen. Dat ligt niet aan mij, aan de mensen of de zender. Het kan gebeuren en dan kun je maar beter snel en in goed overleg een beslissing nemen om verder te kunnen gaan. Het blijven machtig mooie merken waar nog veel toekomst in zit. En mijn toekomst? Daar ga ik over nadenken en met leuke mensen over praten. Plannen genoeg!”

Hendriks heeft een lange staat van dienst in de media en werkte onder meer voor Eyeworks, Sanoma, Endemol en de laatste zeven jaar voor zijn aanstelling bij Blue Circle als hoofdredacteur van Quest bij G+J Media. 

Bron: BM

Bericht delen