Thijs Zeeman schiet radeloze mensen te hulp in Zeeman Confronteert
vrijdag 26 november 2021

Thijs Zeeman schiet radeloze mensen te hulp in Zeeman Confronteert

Oplichters, internettrollen en louche aannemers, vanaf dinsdag 30 november confronteert Thijs Zeeman ze in zijn nieuwe programma Zeeman Confronteert. In het RTL 5-programma behandelt Zeeman zaken van slachtoffers met indringende verhalen waarvoor de politie maar weinig kan betekenen en juridische procedures niet altijd zin hebben.

Samen met privédetective Nico van den Dries doet Zeeman iedere week diepgravend onderzoek en brengt hij alle bewijzen in kaart, om daarna de confrontatie aan te gaan met de veroorzaker van alle ellende. Soms met alle gevolgen van dien.

Thijs Zeeman: “Mijn team en ik zetten ons al jarenlang met succes in voor het probleem stalking. We gebruiken dezelfde succesformule nu om radeloze mensen te helpen bij de meest uiteenlopende zaken. Niemand heeft namelijk het recht om andermans leven tot een hel te maken.”

In het nieuwe programma pakt Zeeman diverse oplichters aan. Zo confronteert hij een man die tientallen jongens en meisjes gouden bergen belooft. Als zij door zijn leugens heen prikken, gaat hij over tot bedreiging, intimidatie en stalking. Ook behandelt hij een zaak van een oplichtende aannemer en confronteert hij een vrouw die al jarenlang mensen bedreigt, intimideert en zelfs fysiek langsgaat bij haar slachtoffers.

Zeeman Confronteert wordt geproduceerd door No Pictures Please en is vanaf dinsdag 30 november wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: Shotbysud/RTL

Bericht delen