Thijs Zeeman en Jeroen Pauw in Café Hendriks en Genee
zaterdag 1 juni 2019

Thijs Zeeman en Jeroen Pauw in Café Hendriks en Genee

Zondag 2 juni start de nieuwe Veronica talkshow Café Hendriks en Genee, een amuserende, informatieve en vooral ook gezellige live-talkshow met publiek. Wilfred Genee en Hélène Hendriks ontvangen een keur aan gasten vanaf 22.00 uur bij Veronica.

Behalve talkshowkoning Jeroen Pauw en Sybrand Buma is in de eerste aflevering bijvoorbeeld Thijs Zeeman te gast. Hij is de meest besproken tv-journalist van dit moment en reageert op de aanklacht die tegen hem is ingediend door het Amerikaanse echtpaar Alexander en Luna Johnson. De op mysterieuze wijze overleden Nederlandse Ivana Smit heeft de nacht bij hen doorgebracht in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur en zij hebben haar als laatsten in leven gezien.

Desondanks weigerden zij in de rechtszaal te getuigen en verdwenen spoorloos. In de SBS6-documentaire De mysterieuze dood van Ivana Smit spoorde Thijs het echtpaar op en confronteerde Luna Johnson op straat met vragen over de dood van Ivana en hun mogelijke betrokkenheid. Daar was het echtpaar niet blij mee. Daarom zeggen ze nu juridische stappen tegen Zeeman te ondernemen.

De eerste proefopname die is gemaakt van Café Hendriks en Genee ging niet zoals gehoopt. Volgens Hélène Hendriks verliep de testuitzending ‘verschrikkelijk’. “Wilfred Genee en ik repeteren nooit en doen altijd alles live. Dus ik dacht: dat doen we wel eventjes”, vertelt Hendriks aan het AD.

“Niet dus. We waren niet scherp genoeg, de loopjes gingen niet goed en we zijn allebei nogal beweeglijk waardoor we soms uit beeld verdwenen. De top moet hebben gedacht: dit wordt helemaal niks!”

Bron: Talpa Network/AD/BM

Bericht delen