Article header image

Theatershow voor So You Think You Can Dance

Na de liveshow van zondagavond zijn de laatste tien finalisten uit deze reeks van So You Think You Can Dance bekend. Danny, Anneke, Redouan, Tugba, Giovanni, Ellen, Joey, Tamara, Rowan en Miquel nemen deel aan de So You Think You Can Dance-theatertour.

Deze is vanaf 17 januari 2014 in theaters door heel Nederland en België te zien. De dansers bundelen hun talent tot een voorstelling met alle favoriete choreografieën uit de tv-shows maar ook met nieuwe choreografieën.

Met de finale van het tv-programma So You Think You Can Dance op 1 december is het dansspektakel daarom nog niet ten einde. ‘Met hoofd choreograaf Roy Julen als gastheer van de avond en verschillende dansstijlen is de So You Think You Can Dance-theatertour een beleving voor iedereen die van dans houdt’, zo meldt RTL.

Vanaf 17 januari 2014 is de So You Think You Can Dance-theatertour te zien in Amsterdam, Heerlen, Rotterdam, Hilversum, Gent en Antwerpen. De theatertour is een samenwerking van RTL Nederland, VTM en Albert Verlinde Entertainment.

Bron: RTL Nederland

Bericht delen