The Voice Senior terug op 30 augustus
zaterdag 17 augustus 2019

The Voice Senior terug op 30 augustus

Met Frans Bauer als nieuwe coach bij The Voice Senior zijn de kaarten tussen de coaches opnieuw geschud in de strijd om muzikaal talent. Angela Groothuizen, Frans Bauer, Ilse DeLange en Marco Borsato gooien alles in de strijd om de getalenteerde senioren te laten winnen. Vanaf 30 augustus is de muzikale zoektocht weer te zien bij RTL 4.

Dit tweede seizoen wordt gepresenteerd door een nieuw duo. Lieke van Lexmond staat naast Martijn Krabbé en ze maakt hiermee haar debuut maakt als presentatrice van The Voice Senior. Dit seizoen laten weer veel muzikale talenten van zich horen. Talent dat jarenlang zijn of haar verrassende zangkwaliteiten goed verborgen op zolder heeft gehouden en sporadisch tot nooit op een podium te vinden was. Maar ook talent dat in een verleden al eens in de hitlijsten heeft gestaan en wiens muziek grijsgedraaid werd op de platenspeler.

De auditanten komen uit alle hoeken van het land en zingen in een verscheidenheid aan genres. Maar in welk genre er ook gezongen wordt, alle talenten hebben één ding gemeen: ze komen met een verhaal. Een verhaal dat hen gevormd heeft tot wie ze zijn en wat tot uiting komt in het zingen. De winnaar krijgt niet alleen de trofee en een single, hij of zij mag ook optreden tijdens een groot concert in de ZiggoDome.

The Voice Senior wordt geproduceerd door Talpa en is vanaf vrijdag 30 augustus om 20.30 uur te zien bij RTL 4. SBS6 zendt gelijktijdig het programma Helden in de modder VIPS uit.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen