Dinsdag 16 januari 2018

TCN: 'Media Park niet in het geding'

Het financiële geschil rond het Brandboxx-modecentrum van TCN in Almere staat volkomen los van het Media Park in Hilversum. Dit stelt Jacco Zwerver, directeur TCN Media Park, in de Gooi en Eemlander.

De rechtbank heeft sursèance van betaling verleend aan TCN Urope en dochterbedrijf Brandboxx Almere. Brandboxx kan de huur voor The Cube niet meer opbrengen. Reden voor de eigenaar van het gebouw, B&S Modecentrum Almere, om het faillissement aan te vragen van Brandboxx en TCN Urope, dat garant staat voor de huurpenningen. Omdat de rechtbank dinsdag uitstel van betaling verleende zijn de faillissementsaanvragen afgewezen.

Zakenblad Quote pikte het nieuws donderdag op onder de kop ‘Eigenaar Media Park Hilversum in uitstel van betaling’. In het internetartikel werd onder meer gesteld dat TCN al jaren in problemen verkeert. Media Park-directeur Jacoo Zwerver noemt de berichtgeving tegenover dagblad Gooi en Eemlander ‘onzorgvuldig en onjuist’. De Almeerse kwestie staat volgens hem volledig los van het Hilversumse bedrijventerrein. “Het Media Park wordt hierdoor op geen enkele manier geraakt.”

Bron: G&E

Bericht delen