Talkshow Ladies Night start 16 oktober bij Net5
maandag 7 oktober 2019

Talkshow Ladies Night start 16 oktober bij Net5

In de nieuwe talkshow Ladies Night bespreekt Merel Westrik elke woensdagavond met een aantal bekende stoere vrouwen wat hen opviel in het nieuws, op social media en in hun dagelijks leven.

Vaste vriendinnen van de show zijn onder meer Linda de Mol (55, tv-presentator, creatief directeur Net5 & LINDA.), Olcay Gulsen (39, tv-presentator, ondernemer), Fidan Ekiz (42, journaliste en presentatrice), Roxane van Iperen (43, schrijver en jurist), Tjitske Reidinga (47, actrice) en Antoinnette Scheulderman (44, journalist, schrijver).

Ook Roxeanne Hazes (26, zangeres), Natascha Harlequin (46, strafrechtadvocaat) en Annemarie van Gaal (56, investeerder en ondernemer) zullen regelmatig aanschuiven. Wat volgt zijn eerlijke, persoonlijke gesprekken en actuele gasten. Ladies Night is vanaf woensdag 16 oktober iedere week te zien om 21.30 uur bij Net5.

Merel Westrik: “Een talkshow voor vrouwen bij het nieuwe Net5 Powered by LINDA., daar kon ik natuurlijk geen ‘nee’ tegen zeggen. Het is een feest om deze vrouwen, die zich kwetsbaar op durven te stellen, wekelijks aan te laten schuiven. Ik kijk vooral uit naar hun vrouwelijke persoonlijke blik op het nieuws en de wereld om hen heen. Ik verheug me enorm.”

Linda de Mol en Jildou van de Bijl (creatief directeuren Net5 & LINDA.): “Met Ladies Night hopen we ons te onderscheiden. Dat doen we met vrouwen die niet bang zijn om hun mening te geven, die verstand van zaken hebben én een grote dosis zelfspot. Onder leiding van Merel die pittige discussies leidt, maar ook ruimte geeft voor ontroerende verhalen. Ladies Night is de frisse mix van intimiteit, actualiteit en entertainment.”

Bron: Talpa Network/BM
Foto: Marc de Groot

Bericht delen