Talkshow Beau van Erven Dorens gaat week later van start
vrijdag 1 januari 2021

Talkshow Beau van Erven Dorens gaat week later van start

De satirische talkshow van Beau van Erven Dorens gaat een week later van start vanwege reacties van kijkers, maakte RTL donderdag bekend. In RTL Exclusief, dat volledig in scène gezet is, wordt een echte talkshow nagebootst.

In eerste instantie zou het programma op zondag 3 januari al te zien zijn. Nu gaat de show op zondag 10 januari van start. ‘De basis staat, maar dankzij de reacties van de kijkers zijn er nieuwe inzichten ontstaan die de makers graag willen gebruiken om het programma beter te maken’, aldus RTL.

Daarmee doelt RTL op de RTL Exclusief Eindejaarsspecial van woensdag, waarin al een voorproefje werd gegeven van de satirische talkshow. Cabaretiers Martine Sandifort, Remko Vrijdag en Kasper van Kooten waren daarin te zien als respectievelijk koningin Máxima, premier Mark Rutte en voetbalanalist Johan Derksen.

Er kwamen verdeelde reacties over de uitzending van het programma. Hoewel een aantal kijkers het hilarisch vonden, waren er ook veel negatieve reacties op Twitter te lezen van mensen die de talkshow erg flauw vonden. Het programma trok slechts 626.000 kijkers

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen