Sybrand Niessen presenteert MAX PubQuiz
dinsdag 8 oktober 2019

Sybrand Niessen presenteert MAX PubQuiz

Vanaf vrijdag 11 oktober om 22.20 uur op NPO 1 presenteert Sybrand Niessen MAX PubQuiz. In een gezellige kroegsfeer wordt de kennis van de deelnemende teams en de kijkers getest met vragen in de categorieën: geschiedenis, muziek, sport en eten & drinken. Sybrand wordt bijgestaan door Markoesa Hamer (bekend van Dokter Deen). En er is livemuziek van de zeskoppige band Soulsix.

De pubquiz is populairder dan ooit. Het wordt overal in Nederland gespeeld; in de kroeg, in de sportkantine, maar ook thuis met vrienden onder elkaar. Nu is er bij MAX een televisievariant. In elke aflevering strijden vijf teams tegen elkaar om de winst. Vijf afleveringswinnaars strijden in de finale op 27 december tegen elkaar om de begeerde MAX PubQuiz-bokaal. De teams bestaan uit drie personen, want drie weten immers meer dan één. Hoe goed zijn de teams op elkaar ingespeeld? Vullen ze elkaar goed aan? En heb je voordeel als je verschillende generaties in je team hebt?

Presentator Sybrand Niessen: “Het leuke is dat iedereen zijn eigen hobby’s en interesses heeft en je bij twijfel op je andere teamleden kunt leunen. Iedereen kan meespelen, van jong tot oud. De vragen zijn heel divers. Er is voor ieder wat wils.”

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen