Sven Kockelmann en Talitha Muusse nieuw duo Op1
donderdag 14 januari 2021

Sven Kockelmann en Talitha Muusse nieuw duo Op1

Talitha Muusse en Sven Kockelmann gaan Op1 op zondag presenteren. Het duo van KRO-NCRV verzorgt de talkshow tot de landelijke verkiezingen in maart. De twee beginnen komende zondag.

Talitha Muusse (29) is het gezicht van de Jongerenrevolutie en Coalitie-Y, een samenwerkingsverband van jongerenorganisaties, vakbonden en de klimaatbeweging. Ze is ook een van de oprichters van de Duurzame Jonge 100, een platform voor jonge ondernemers en professionals.

Peter Kuipers, directievoorzitter van KRO-NCRV: “Talitha Muusse is een aanstormend allround talent dat politiek relevant weet te maken voor een jonge generatie en heldere politieke en maatschappelijke analyses geeft. Nederland verdient ook Sven Kockelmann op televisie. Hij interviewt zijn gasten altijd op het scherpst van de snede. De combinatie van Sven en Talitha belooft relevante gesprekken aan de tafel van Op1. Zeker met het oog op de komende verkiezingen die allesbepalend zijn voor de toekomst van ons land in deze onzekere tijden.”

Sven Kockelmann (51) is bij KRO-NCRV elke werkdag te horen met het NPO Radio 1-programma 1 op 1 en presenteerde de afgelopen jaren meerdere eigen interviewprogramma’s. Als politieke journalist schuift hij regelmatig aan bij de talkshow M.

Bron: KRO-NCRV/BM
Foto: KRO-NCRV

Bericht delen