Article header image

Strix Holland stelt Roy Aalderink aan als CEO

Roy Aalderink is aangesteld als algemeen directeur van televisieproducent Strix Holland, onderdeel van de nice entertainment group, de productie- en distributietak van het Scandinavische mediabedrijf Modern Times Group (MTG).

Aalderink werkte de afgelopen jaren als creatief en algemeen directeur van Zodiak Nederland (voorheen Palm Plus) en startte zijn carrière als programmaontwikkelaar bij Eyeworks. Hij bedacht succesvolle programma’s als Red Mijn Vakantie en was als producent verantwoordelijk voor bekende titels zoals Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS, Masterchef, Dit Is Mijn Lijf, Fort Boyard, Je Zal Het Maar Hebben, Recht in de Regio en Wegmisbruikers.

Roy Aalderink: “Toen ik gevraagd werd om Strix een nieuwe impuls te geven, hoefde ik niet lang na te denken. Het bedrijf heeft veel potentie: Expeditie Robinson bewijst dat Strix prachtige programma’s kan produceren en het internationale netwerk waar de organisatie onderdeel van uitmaakt biedt een basis om op voort te kunnen bouwen. Ik sta te trappelen om van Strix de komende jaren een van de meest creatieve en succesvolle productiehuizen van Nederland te maken.”

Bron: nice entertainment group

Bericht delen