Dinsdag 16 januari 2018

Stingray neemt Brava en Djazz TV over

Stingray Digital Group Inc neemt alle aandelen van Brava NL, Brava HDTV en Djazz TV over. Brava Group is distributeur van drie themakanalen gewijd aan kwaliteitsmuziek en culturele content die wordt gedistribueerd aan naar schatting 35 miljoen abonnees in 50 landen in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en het Caribisch gebied.

“Deze aanwinsten markeren een belangrijke vooruitgang in onze expansiestrategie en versnellen onze groei na de eerdere succesvolle Europese overname van Music Choice International en de Archibald Media Group,” aldus Eric Boyko, directeur, CEO en medeoprichter van Stingray, een Canadees bedrijf.

“Stingray kijkt altijd uit naar nieuwe mogelijkheden om op globaal niveau door te groeien en ons aanbod diverser te maken. We zullen deze drie kanalen gebruiken om onze relatie met betaal-tv-aanbieders en hun abonnees over de hele wereld te versterken en om onze positie als B2B-aanbieder van kwaliteitsmuziek en diensten te verstevigen.”

Robert Rutten, Chief Operations Officer en Rob Overman, Chief Creative Officer, gaan bij Stingray het beheer en de groei van de distributie van de eerder genoemde kanalen voortzetten. “De distributie van Stingray op globaal niveau zorgt ervoor dat we klassieke muziek en jazz naar muziekliefhebbers en tv-abonnees over de hele wereld kunnen brengen,” aldus Overman.

Bron: Stingray/Broadcast Magazine

Bericht delen