Steven en Jamie Kazàn maken zich klaar voor Las Vegas
woensdag 4 januari 2023

Steven en Jamie Kazàn maken zich klaar voor Las Vegas

Goochelaar Steven Kazàn, de man die alles kan, heeft maar één droom en dat is optreden met een grootse goochelshow in Las Vegas. Hij zet, samen met zijn vrouw, manager en assistente Jamie Kazàn, alles op alles om een Amerikaanse talentscout te overdonderen met een magische show.

Maar dit loopt niet helemaal vlekkeloos… Is het toch niet de man die alles kan? De zesdelige komische scripted reality show Steven en Jamie Kazàn – Road to Vegas is vanaf 14 januari om 09.30 uur te zien bij AVROTROS op NPO Zapp.

Steven haalt alles uit de kast om tijdens de show een verpletterende indruk te maken op een mysterieuze Amerikaanse talentscout. Jamie ondersteunt hem, maar wordt soms ook gek van zijn gestuntel en ‘mislukte’ trucjes. Gelukkig krijgt Steven ook hulp van acteur Everon Jackson Hooi en helpt vriend en radio-dj Bram Krikke bij de audities voor een nieuwe assistent.

Muzikaal duo BENR maakt een openingstune voor de act en tijdens de radio-uitzending van Rob Janssen en Wijnand Speelman mag Steven ‘oefenen’. Edsilia Rombley presenteert de grote show, waar ook Hans Klok langskomt. Is Hans dé scout waar Steven zo lang op heeft gewacht? En lukt het Steven de top te bereiken?

Bron: AVROTROS/BM
Foto: Elvin Boer/AVROTROS

Bericht delen