Ster Gouden Loeki terug op tv
Maandag 01 februari 2021

Ster Gouden Loeki terug op tv

De Ster Gouden Loeki-uitreiking keert dit jaar terug op tv. Op woensdag 3 maart wordt de prijs voor de mooiste, leukste en populairste commercial uitgereikt in een speciale uitzending door Omroep MAX.

Het is zes jaar geleden sinds de Gouden Loeki voor het laatst op televisie werd vergeven. Zoals elk jaar bepaalt het publiek wie er met de felbegeerde prijs naar huis gaat.

De uitreiking is woensdag 3 maart om 21.35 uur te zien op NPO 1 en zal worden gepresenteerd door Carrie ten Napel. In een sfeervolle studio worden de prijzen uitgereikt, met aandacht voor de verhalen achter de reclames en optredens van verschillende artiesten.

In het programma worden drie prijswinnaars bekendgemaakt: net als bij de vorige editie worden naast een Gouden Loeki ook een Zilveren en Bronzen versie uitgereikt.

Stemmen
Elk kwartaal kiest een onafhankelijk publiekspanel de tien mooiste, leukste en populairste commercials van dat kwartaal. Dat levert in totaal veertig kwartaalwinnaars op. Deze veertig commercials worden vervolgens opnieuw aan een onafhankelijk panel voorgelegd, met een top tien als resultaat.

Op 3 februari worden de tien finalisten bekendgemaakt bij Tijd voor MAX, waarna iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete commercial via stergoudenloeki.nl of door te bellen met het nummer 0909-8860.

Bron: Ster/BM

Bericht delen