Uitreiking Ster Gouden Loeki woensdag te zien op NPO 1
woensdag 3 maart 2021

Uitreiking Ster Gouden Loeki woensdag te zien op NPO 1

De Ster Gouden Loeki-uitreiking keert terug op tv. Op woensdag 3 maart wordt de prijs voor de mooiste, leukste en populairste commercial uitgereikt in een speciale uitzending door Omroep MAX.

Het is zes jaar geleden sinds de Gouden Loeki voor het laatst op televisie werd onthuld. Zoals elk jaar bepaalt het publiek wie er met de begeerde prijs naar huis gaat.

De uitreiking is woensdag 3 maart om 21.35 uur te zien op NPO 1 en zal worden gepresenteerd door Carrie ten Napel. In een sfeervolle studio worden de prijzen uitgereikt, met aandacht voor de verhalen achter de reclames en optredens van verschillende artiesten.

De beste reclame zal op spectaculaire wijze worden onthuld door illusionist Hans Klok. Er is echter meer: zo komt neuropsycholoog en hoogleraar Margriet Sitskoorn langs om de invloed van reclames op het brein te verklaren.

In het programma worden drie prijswinnaars bekendgemaakt: net als bij de vorige editie worden naast een Gouden Loeki ook een Zilveren en Bronzen versie uitgereikt.

Stemmen
Elk kwartaal kiest een onafhankelijk publiekspanel de tien mooiste, leukste en populairste commercials van dat kwartaal. Dat levert in totaal veertig kwartaalwinnaars op. Deze veertig commercials worden vervolgens opnieuw aan een onafhankelijk panel voorgelegd, met een top tien als resultaat.

Op 3 februari zijn de tien finalisten bekendgemaakt bij Tijd voor MAX, waarna iedereen kon stemmen op zijn of haar favoriete commercial via stergoudenloeki.nl.

Bron: Ster/BM

Bericht delen