Dinsdag 16 januari 2018

Stemweken Musical Sing-a-Long gestart

Kim-Lian van der Meij en Frits Sissing presenteren op zondagavond 1 september live vanaf het Museumplein in Amsterdam de AVRO Musical Sing-a-Long. Dit meezingspektakel wordt dit jaar voor de achtste keer gehouden en is de jaarlijkse afsluiting van de Uitmarkt.

Onder begeleiding van het Metropole Orkest geven tal van musicalartiesten acte de présènce. Zij zingen bekende nummers uit nieuwe en lopende musicals die het komende seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn.

Het publiek op het Museumplein wordt door Van der Meij en Sissing aangemoedigd om mee te zingen met liedjes uit internationale musicalsuccessen als Sister Act, Flashdance, Love Story, Grease en Jersey Boys maar ook met nummers uit producties van Nederlandse bodem als Sonneveld, Nederland Musicalland en Soldaat van Oranje.

Tijdens het programma wordt ook bekendgemaakt wat Nederland het mooiste musicalduet aller tijden vindt. In het AVRO Radio 2 programma Musical Moods wordt op maandag 5 augustus de aftrap gegeven van de stemweken. Vanaf dan kan gestemd worden via musicalsingalong.avro.nl.

Bron: AVRO/Broadcast Magazine

Bericht delen