Stefano Keizers is de eerste kandidaat van Expeditie Robinson
dinsdag 10 augustus 2021

Stefano Keizers is de eerste kandidaat van Expeditie Robinson

Cabaretier Stefano Keizers doet mee aan het nieuwe seizoen van het RTL 4-programma Expeditie Robinson. De eerste kandidaat werd maandagavond bekendgemaakt in de uitzending van RTL Boulevard.

In een recente aflevering van zijn podcast Soy & Stefano, De Potcast zei de cabaretier nog dat hij “nog liever doodgaat” dan dat hij aan “zo’n plat programma mee zou doen”. De opnames van het programma waren op 15 juni – de dag waarop de podcast werd gepubliceerd – hoogstwaarschijnlijk al afgerond.

“Ik had eigenlijk altijd tegen mezelf gezegd: dit is het enige programma waar ik nooit aan mee ga doen. Ik vind het veel te heftig, veel te eng. Maar op het moment dat ze me vroegen, kreeg ik meteen een kriebel in m’n buik en dacht: nee weet je, dit is zo’n groot avontuur, ik moet gewoon meedoen”, aldus de cabaretier.

Keizers werd bekend bij het grote publiek door zijn deelname aan de tv-quiz De slimste mens. Ook deed hij mee aan de tv-programma’s Max’ Geheugentrainer, Maestro en Het Perfecte Plaatje. Ook stond hij op de planken met zijn theatervoorstellingen Erg Heel en Sorry Baby.

Eind juli werd bekend dat Expeditie Robinson komend seizoen twee in plaats van één keer per week op televisie is. De nieuwe reeks is vanwege de coronapandemie dichter bij huis opgenomen. Het seizoen is in Kroatië gefilmd.

Expeditie Robinson wordt geproduceerd door SimpelZodiak, onderdeel van Banijay Benelux. De presentatoren zijn Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen