Stefania Liberakakis nieuwe presentatrice van de Kids Top 20
vrijdag 20 augustus 2021

Stefania Liberakakis nieuwe presentatrice van de Kids Top 20

Het nieuwe seizoen van de Zapp Kids Top 20 trapt af met een nieuw gezicht. Vanaf zaterdag 4 september presenteert Stefania Liberakakis wekelijks de Kids Top 20-hitlijst om 9.00 uur op NPO Zapp. Zij vervangt hiermee Stephanie van Eer als presentatrice van het AVROTROS-programma.

Naast een nieuw gezicht krijgt de Kids Top 20 een andere uitstraling en verschillende nieuwe onderdelen, waarbij alles natuurlijk in het teken staat van de muziek uit de hitlijst.

Elke week is Stefania te gast bij een basisschool in Nederland en maakt ze de Top 20-hitlijst, die samengesteld is door de kinderen thuis, bekend. Samen met de populaire gasten die ze in de studio ontvangt, danst en zingt ze daarop mee. Naast de vertrouwde optredens van artiesten, de quiz, gekke challenges en dikke hits, maken ook een aantal nieuwe items hun opwachting in de show. Zo stapt Stefania in de KaraoKidsTop20-auto, neemt ze een exclusief kijkje backstage bij concerten, festivals en videoclipopnames en wordt de kinderen een dansmove aangeleerd in de Dance Kids Tutorials.

Bart Barnas, media directeur AVROTROS, is blij met de komst van Stefania: “Een jong talent als Stefania willen wij als AVROTROS heel graag aan ons binden. Stefania is een professioneel talent met veel affiniteit met muziek, zoals we tijdens het afgelopen Eurovisie Songfestival allemaal hebben kunnen zien. Het presenteren van de Kids Top 20 is haar dan ook op het lijf geschreven.”

Stefania heeft heel veel zin om voor de Kids Top 20 aan de slag te gaan: “Van jongs af aan heb ik al een passie voor muziek. Stilzitten bij nummers kan ik niet. Dus ik heb er heel veel zin in om er elke uitzending met de gasten en met de kinderen thuis en in de studio een feestje van te maken. Maar ook kijk ik ernaar uit om mezelf te ontwikkelen op het vlak van presenteren.”

Over Stefania Liberakakis
Stefania Liberakakis (2002) is bij het grote publiek bekend geworden door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Ze kwam als kind van Griekse ouders uit voor de Griekse delegatie en eindigde in de top 10. Bij de jongere doelgroep is Stefania vooral bekend van het Junior Songfestival waaraan ze in 2016 meedeed met de girlband Kisses. De drie meiden mochten Nederland vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival in Malta met het nummer Kisses & Dancin. Daarnaast was Stefania te zien in de rol van Fenna in de populaire tv-serie Brugklas op NPO Zapp.

Bron: AVROTROS/BM
Foto: Chantal Antonides/AVROTROS

Bericht delen