Woensdag 17 januari 2018

Stefan Tieleman General Manager bij Viceland

VICE Benelux heeft Stefan Tieleman aangetrokken als General Manager van Viceland. Tieleman heeft tussen 2006 en 2014 verschillende functies gehad bij Talpa en was onder andere betrokken bij de wereldwijde uitrol van The Voice en andere formats.

In 2014 begon Tieleman als Partnerships Manager bij Twitter, waar hij vorig jaar Head of Media Benelux werd. Tieleman is enthousiast over de volgende stap in zijn carrière: “Ik ben ervan overtuigd dat Viceland daadwerkelijk iets gaat toevoegen aan het huidige tv-landschap. Met de mix van sterke internationale content en unieke lokale producties biedt Viceland een authentieke en persoonlijke blik op de wereld voor een millennialpubliek. Ik kijk er naar uit om hieraan bij te dragen.”

Met de komst van Tieleman neemt VICE een voorsprong op een jaar waarin Viceland, de tv-zender van VICE, gelanceerd zal worden in de Benelux.

Thijs Boon, CEO van VICE Benelux, is blij met de komst van Tieleman: “We zijn enthousiast dat Tieleman het Viceland-team komt versterken als General Manager Viceland Benelux. Hij heeft een jarenlange achtergrond in tv-productie, die hij combineert met digitale en sociale media ervaring die hij heeft opgedaan bij Twitter als Head of Media Benelux. Daarnaast heeft hij een tomeloze energie, wat het tv-team gaat helpen om Viceland succesvol te lanceren in de Beneluxmarkt.’’

Bron: Viceland/Broadcast Magazine

Bericht delen