Woensdag 17 januari 2018

Startup Week bij RTL Z

RTL Z doet volgende week met de RTL Z Startup Week live verslag van het Startup Fest Europe en The Next Web. Met een eigen studio op locatie, aangepaste programmering, speciale online-activiteiten en verslaggevers bij diverse evenementen in het land is RTL Z de hele week aanwezig.

Online en op televisie zijn onder anderen de topmannen Tim Cook van Apple, Eric Schmidt van Alphabet (Google) en Travis Kalanick van Uber live zien. Z Today brengt iedere dag een wrap up en is voor het eerst live vanaf locatie tijdens de openingsdag van Startup Fest Europe in de Beurs van Berlage. Hella Hueck interviewt topnamen en veelbelovende ondernemers uit binnen- en buitenland. Daarnaast staan in de avond alle programma’s in het teken van de Startup Week. Met onder meer speciale gasten in Van Liempt Live, de realityserie Startup U en de Z Docs The Story of Alibaba en The Crowdfunding Revolution.

Merdere keren per dag brengt Hella Hueck vanuit de Startup Week-Studio live verslag van alle activiteiten van Startup Fest en The Next Web. Z Today brengt iedere dag om 17.30 uur een samenvatting. Speciaal voor Startup Week zendt RTL Z de realityserie Startup U uit. In de avond staan alle Z-programma’s en ook de Z Docs het teken van de Startup Week.

Ook online pakt RTL Z uit met livestreams, diverse gastcolumnisten, interviews met kopstukken en dagelijks een extra nieuwsbrief. Bekijk hier de trailer.

Bron: RTL/Broadcast Magazine

Bericht delen