Article header image

Stacey Rookhuizen presenteert Project Catwalk

RTL 5 komt dit najaar met een nieuw Nederlands seizoen van Project Catwalk. Stacey Rookhuizen volgt Renate Verbaan op als presentator van dit programma. Rookhuizen is hiermee voor het eerst te zien bij RTL 5.

In deze derde reeks draait alles om de spannende wedstrijd tussen twaalf fashion designers. Allemaal hebben ze één doel: naam maken in de modewereld. Rookhuizen won vorig jaar de Dutch Fashion Icon Femme 2010, een prijs waarmee belangrijke Nederlandse ontwerpers haar tot hun muze bombardeerden, omdat zij voor hen de Ambassador of Dutch Fashion is.

“Sinds ik heb ontdekt dat er zoveel goede Nederlandse designers zijn, ben ik verkocht; ik draag de modewereld al jaren een warm hart toe en ben blij dat Project Catwalk een podium is waarin jonge ontwerpers hun creativiteit mogen showen,” aldus Rookhuizen.

In het programma maken de aanstormende topontwerpers zich op voor diverse veeleisende, vermoeiende en modebewuste uitdagingen. Wie weet de vakjury uiteindelijk te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten en bezit als enige de hoogste dosis creativiteit en lef?

Bron: RTL/Broadcast Magazine

Bericht delen