Spraakmakende Nederlanders op de bank bij Linda
dinsdag 24 november 2020

Spraakmakende Nederlanders op de bank bij Linda

Matthijs van Nieuwkerk, Martien Meiland, André Hazes, Floortje Dessing en Natacha Harlequin. Dit zijn enkele van de spraakmakende Nederlanders die binnenkort plaatsnemen op de bekende bank van Linda de Mol.

In Linda’s Wintermaand vraagt ze haar gasten naar de belangrijkste momenten van hun leven tot nu toe. Ze kijken uiteraard ook terug op het jaar 2020: hoe hebben zij dit bijzondere jaar beleefd? Linda’s Wintermaand is vanaf zondag 6 december elke week om 20.00 uur te zien bij SBS6.

In Linda’s Wintermaand ontvangt Linda gasten met uiteenlopende achtergronden: van politici en presentatoren tot succesvolle zangers, acteurs en realitysterren. In het decor van een winters chalet zit Linda met haar gasten bij het haardvuur en is de sfeer zoals altijd warm en hartelijk, wat ervoor zorgt dat de gesprekken buitengewoon eerlijk en openhartig zijn. De huisband Mell & Vintage Future zorgt voor de muzikale omlijsting en speelt het favoriete liedje van Linda’s gasten.

Linda de Mol: “Ik heb altijd gedacht dat een winterse versie van de Zomerweek ontzettend leuk zou zijn om te doen. Juist aan het eind van het jaar, in de donkere dagen voor kerst, is het fijn om met mensen te praten voor wie het een bepalend jaar is geweest en terug te kijken op wat er allemaal is gebeurd. Het is een prettig soort ‘slow tv’, en doet denken aan de goeie gesprekken die kunnen ontstaan aan de keukentafel met vrienden, met een fles wijn.”

Linda’s Wintermaand wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Producties.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: Roy Beusker/Talpa

Bericht delen