Dinsdag 16 januari 2018

Special muziek & audio in Broadcast Magazine

Het maartnummer van Broadcast Magazine wandelt aan de hand van componisten, muziekuitgevers en rechtenexploitanten door de wereld van leaders, idents en bumpers. In omroepland is beeld altijd de blikvanger, maar hoe zit het met geluid? In de uitgebreide muziek & audiospecial alles over de huidige stand van zaken.

Verder zijn er onder andere interviews met NCRV-directeur Coen Abbenhuis, de CEO van DutchView Georgette Schlick en Alphons Martens van NET 5. Derk Bolt (Spoorloos) zit op de tandem met cameraman Eugenio Follender en hoofdredacteuren Hans Laroes (NOS Nieuws), Harm Taselaar (RTL Nieuws) en Laurens Verhagen (NU.nl) vertellen over de veranderingen op hun vakgebied.

Op technisch en facilitair terrein krijgt de ‘digitale harttransplantatie’ van RTL Nederland ruim aandacht en is er een actueel verslag van de internationale vakbeurs ISE. Een abonnement nemen op Broadcast Magazine? Surf naar broadcastmagazine.nl en profiteer nu van een tijdelijk speciaal aanbod met de keuze uit twee fraaie cadeaus!

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen