Dinsdag 16 januari 2018

SpangaS viert 1000e aflevering

Zapp (NCRV) zendt 25 oktober de 1000ste aflevering van SpangaS uit. Sinds september 2007 volgen iedere dag rond de 350.000 kijkers deze jeugdserie. Om dit te vieren, staat de hele oktoberweek in het teken van activiteiten en festiviteiten rond de 1000e SpangaS-aflevering.

Op 20 oktober vindt, in het bijzijn van de SpangaS-acteurs, de allereerste SpangaS-fandag plaats op Duinrell in Wassenaar. Daarnaast geeft SpangaS een cadeau aan haar trouwe fans. Vanaf 21 oktober is namelijk de SpangaS-app verkrijgbaar. Met deze SpangaS Testjes-app kunnen kinderen door middel van persoonlijkheidstests onderzoeken hoe goed ze zichzelf en hun vrienden kennen. Vanaf 21 oktober zijn er geen geheimen meer voor de kijkers: Zapp zendt een week lang, exclusieve, korte filmpjes van Achter De Schermen bij SpangaS uit, geproduceerd door DT Producties.

Speciaal ter gelegenheid van de 1000ste aflevering, geeft Spangas een éénmalig, feestelijk SpangaS-magazine uit. Dit magazine staat uiteraard boordevol foto’s en en interviews met de SpangaS-acteurs.

Bron: NCRV

Bericht delen