Dinsdag 16 januari 2018

Spaans voetbal exclusief op Sport1

Sport1 heeft de rechten verworven van de Spaanse voetbalcompetitie. De komende drie seizoenen is La Liga live en exclusief op Sport1 te zien. Het betreft de rechten voor het live en in samenvatting uitzenden van wedstrijden op televisie en internet.

Per speelronde zal de zender minstens zes wedstrijden uit de Spaanse competitie rechtstreeks uitzenden. Op het internetplatform van Sport1 worden alle wedstrijden live aangeboden. Will Moerer, Vice-President Sport1: “De Spaanse competitie wordt naast de uitzendingen van de UEFA Champions League het meest gewaardeerd door onze abonnees. Het spreekt voor zich dat ik dan ook zeer content ben met het feit dat we wekelijks de wedstrijden van Real Madrid en FC Barcelona kunnen blijven uitzenden. In de wetenschap dat we vorig jaar ook de rechten van de UEFA Champions League met drie jaar hebben verlengd en we ook nog de rechten bezitten van de diverse andere Europese competities, zijn onze abonnees verzekerd van jarenlang topvoetbal op het allerhoogste niveau.”

Sport1 biedt vier digitale 24-uurs sportkanalen en twee extra kanalen voor live evenementen, waarbij de kijker zelf kan beslissen welke wedstrijd hij volgt. Het aanbod van Sport1 omvat diverse Europese voetbalcompetities. Daarnaast zijn alle belangrijke golf- en diverse tennistoernooien via Sport1 te volgen en besteedt de zender uitgebreid aandacht aan Formule 1, NBA basketbal, rugby en atletiek.

Bron: Sport1/Broadcast Magazine

Bericht delen