Sophie Hilbrand nog drie jaar bij BNN

Sophie Hilbrand heeft haar contract bij BNN met drie jaar verlengd. Dit najaar portretteert ze gewone mensen met een bijzonder verhaal in Je Zal Het Maar Zijn. In het programma Ruben vs Sophie gaat Hilbrand in Los Angeles de strijd aan met Ruben Nicolai. Eind december presenteert ze traditiegetrouw Serious Request. Begin 2012 kijkt ze welke verhalen er schuilgaan achter de voordeur in Nu We Er Toch Zijn.

BNN-voorzitter Patrick Lodiers: “Spraakmakende verhalen in Spuiten en Slikken Op Reis, de hilarische strijd in Los Angeles in Ruben vs Sophie en indringende portretten in Je Zal Het Maar Zijn. Sophie is een alleskunner. Dat is mooi. En dat is zij ook.”

Sophie Hilbrand: “BNN blijft dé omroep voor de programma’s die ik graag maak. Ik wil me de komende tijd richten op het maken van interviewprogramma’s over en met jongeren. Dat doe ik het liefst bij BNN, omdat de toon en de benadering van mensen het allerbest bij me past. Daarnaast kun je bij BNN nog eens een loop in een vliegtuig maken en in een latex jurk bij een pornobeurs over de catwalk lopen. Dat zie ik ergens anders niet zo snel gebeuren.”

Bron: BNN/Broadcast Magazine

Bericht delen