Songfestivaldeelnemers en -fans in De Radio 10 Songfestivalquiz op SBS6
donderdag 22 april 2021

Songfestivaldeelnemers en -fans in De Radio 10 Songfestivalquiz op SBS6

In aanloop naar het Eurovisie Songfestival presenteert radio-dj en presentator Gerard Ekdom De Radio 10 Songfestivalquiz op SBS6.

Voor dit muzikale bordspel ontvangt hij bekende liefhebbers van het grootste muziekspektakel ter wereld, maar ook artiesten die Nederland hebben vertegenwoordigd. In de eerste aflevering neemt Martien Meiland, groot fan van het Songfestival, het samen met Viktor Brand op tegen Samantha Steenwijk en songfestivaldeelnemer Linda Wagenmakers. De Radio 10 Songfestivalquiz is vanaf 1 mei drie zaterdagen op rij te zien, om 20.30 uur op SBS6.

Wekelijks strijden twee duo’s in De Radio 10 Songfestivalquiz tegen elkaar in verschillende muziekspellen. Songfestivalwinnares Getty Kaspers neemt het samen met Maurice Wijnen op tegen Esther Hart en Marlayne Sahupala. En Maxine en Franklin Brown proberen het team van Koos van Plateringen en Sieneke onder tafel te spelen.

Direct na De Radio 10 Songfestivalquiz ontvangt Jeroen van der Boom bijzondere muzikale gasten in De Beste Liedjes van het Songfestival. Met deze twee programma’s staan op SBS6 de eerste drie zaterdagavonden van mei helemaal in het teken van het Songfestival.

De Radio 10 Songfestivalquiz en De Beste Liedjes van het Songfestival worden geproduceerd door Talpa Entertainment Producties.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: William Rutten/Talpa

Bericht delen