Snooker’s Championship League live te zien bij Eurosport
zaterdag 30 mei 2020

Snooker’s Championship League live te zien bij Eurosport

Eurosport zendt vanaf de komende week weer live sport van wereldklasse uit. Veel snookerfans door heel Europa kunnen gaan kijken naar de snooker’s Championship League.

Het is één van de eerste sportevenementen die weer door mogen gaan en Eurosport is erbij om rechtstreeks en exclusief verslag hiervan te doen op hun zender en op de Eurosport Player.

Het snookertoernooi vindt plaats van 1 tot 11 juni in Milton Keynes in het Verenigd Koninkrijk. 64 van ’s werelds beste spelers nemen het tegen elkaar op voor een totaal prijzengeld van ruim € 242.000. Onder hen de favorieten Judd Trump, Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Neil Robertson, Mark Allen en Kyren Wilson.

De uitzending van dit snookertoernooi is mogelijk door een overeenkomst tussen Eurosport en Matchroom Multi-Sport. Dankzij dit partnerschap kan de Championship League in meer dan 50 Europese landen worden vertoond

De Championship League bevat minimaal 126 wedstrijden gedurende 11 dagen. Uitzendtijden: 1 tot en met 11 juni van 16.00 uur tot 23.00 uur op Eurosport 1 en de Eurosport Player.

Bron: Discovery Benelux/BM

Bericht delen