Dinsdag 16 januari 2018

Sjoerd van Schooten leidt RTL Live Entertainment

Met ingang van 1 juni 2014 wordt Sjoerd van Schooten benoemd als directeur RTL Live Entertainment, het bedrijfsonderdeel van RTL Nederland dat actief is op de entertainmentmarkt en bouwt aan de doorvertaling van televisiemerken naar live entertainment.

Van Schooten vervangt René Smit, die eind vorig jaar afscheid heeft genomen van RTL. Hij rapporteert in zijn nieuwe functie aan Matthias Scholten, directeur Content.

Scholten over de komst van Van Schooten: “We hebben met de reorganisatie bij RTL Live Entertainment grote stappen gemaakt om onze live entertainmenttak weer gezond te maken. Dit proces verloopt voorspoedig en begint inmiddels zijn vruchten af te werpen. Sjoerd heeft zich bij Stage Entertainment als gedelegeerd producent toegelegd op ontwikkeling en algemeen management van live-entertainment concepten zoals Holland zingt Hazes en Arena shows. Hij heeft zich al op jonge leeftijd sterk ontwikkeld in de wereld van grootschalige evenementen. Sjoerd spreekt de taal van dit vak en heeft het talent om mensen te binden. Ik heb er dan ook veel vertrouwen in dat hij succesvol verder kan bouwen aan RTL Live Entertainment als merk in de entertainment industrie.”

Bron: RTL Nederland

Bericht delen