Dinsdag 16 januari 2018

Singles ontmoeten elkaar naakt in RTL 5-datingshow

RTL 5 komt in 2014 met de nieuwe datingshow Adam zkt. Eva, waarin singles elkaar naakt op een onbewoond eiland ontmoeten. De show wordt geproduceerd door televisieproducent Eyeworks.

‘In de liefde verlangt iedereen naar intimiteit, maar wordt men vaak geleid door uiterlijk. Dit datingprogramma gaat daar tegen in middels een mooi, eerlijk en niets verhullend experiment. Zonder materialistische zaken als merkkleding en smartphone en ontdaan van afleidende prikkels zoals make-up, aftershave en discodecibels, blijven alleen de natural looks, charme en karakter van de kandidaten over om indruk te maken’, zo meldt RTL.

Reinout Oerlemans: “In een tijd waarin iedereen zich het liefst verbergt achter een masker van stoere status-updates, geven de singles in Adam zkt. Eva zich juist bloot… letterlijk! Meer back-to-basic dan dit wordt een eerste date niet. Maar spannend is het des te meer.”

De kandidaten in Adam zkt. Eva zijn single, avontuurlijk en intelligent genoeg om verder te kijken dan het uiterlijk. Ze reizen daarom af naar een onbewoond, tropisch eiland voor de date.

Ze zien alleen elkaar, dus eerlijker en spannender dan dit kan een eerste date niet zijn. Maar slaat de vonk ook over? Als dat het geval is wordt het avontuur voortgezet in een luxe resort.

Bron: RTL Nederland

Bericht delen