Serie A en FA Cup nog drie jaar op Ziggo Sport
vrijdag 3 augustus 2018

Serie A en FA Cup nog drie jaar op Ziggo Sport

Ziggo Sport heeft, voor de komende drie seizoenen, de uitzendrechten verworven van de Italiaanse voetbalcompetitie, de Serie A. Tevens zal de Engelse beker, de FA Cup, drie seizoenen lang te volgen zijn.

Dat betekent dat dit voetbalseizoen drie Europese topcompetities kunnen worden gevolgd door klanten van Ziggo en abonnees van Ziggo Sport Totaal. Naast de Italiaanse Serie A beschikt Ziggo Sport al over de rechten van de Engelse Premier League en de Spaanse La Liga. Net als afgelopen jaar worden ook de Belgische, Portugese en Schotse competitie op de voet gevolgd.

Will Moerer, directeur van Ziggo Sport is verheugd dat de Serie A weer via Ziggo Sport te volgen is: “De Italiaanse Serie is met de transfer van Ronaldo naar Juventus en die van Justin Kluivert naar AS Roma weer een stuk interessanter geworden. De Serie A herbergt ineens vijf internationals: Stefan de Vrij, Marten de Roon, Kevin Strootman, Hans Hateboer en nu dus ook Kluivert. Het aankopen van de FA Cup wedstrijden versterkt onze voetbalprogrammering in de weekenden dat er geen Premier Leaguevoetbal op het programma staat.”

Naast de internationale voetbalcompetities zendt Ziggo Sport deze maand ook de UEFA Champions League uit. Tijdens de groepsfase zal de zender naast een live wedstrijd om 19:00 uur vanaf 21:00 uur een schakelprogramma uitzenden. Ook zijn hoogtepunten te zien van de wedstrijd die op dat moment live op Veronica wordt uitgezonden. Vanaf de achtste finales zal per speelavond telkens een live wedstrijd worden uitgezonden. Na afloop van iedere speelronde zendt Ziggo Sport van alle wedstrijden ook nog de hoogtepunten uit.

Bron: Ziggo Sport

Bericht delen