Scenery verwelkomt Naique Tanate als Strategy Director
donderdag 11 augustus 2022

Scenery verwelkomt Naique Tanate als Strategy Director

Scenery heeft Naique Tanate benoemd tot Strategy Director. Naique, per 1 augustus 2022 aangetreden binnen het team, is verantwoordelijk voor het vertalen van Scenery’s documentaires en series naar sterke internationale merken door inspirerende verhalen op transmediale wijze in te zetten.

Hiermee creëert het mediabedrijf een complete verhaalbeleving voor een breed publiek dat de verhalen vervolgens op diverse manieren tot zich kan nemen. Daarnaast zal Naique, in samenwerking met oprichter Isidoor Roebers en partner Lea Fels, zorg dragen voor de algehele groei van Scenery.

“We verheugen ons op de samenwerking met Naique”, aldus Lea en Isidoor. ”Bij Scenery geloven we dat een verhaal meer in zich heeft dan alleen de vertaling naar een film of serie, zowel vanuit commercieel oogpunt als vanuit een impactvolle strategie. We zijn erg enthousiast dat Scenery’s transmediale aanpak dankzij de komst van Naique in een stroomversnelling komt.”

Naique Tanate over zijn nieuwe rol: “Samen met het ambitieuze team van Scenery sta ik aan de start van een mooi en nieuw avontuur. Het uitgebreide en diverse netwerk dat over alle grenzen binnen en buiten Europa reikt, biedt ons toegang tot de beste makers en meest bijzondere verhalen. Ik kijk uit naar de samenwerking met mijn nieuwe collega’s en geniet nu al van de positieve energie die bij Scenery heerst.”

Voorheen was Naique Strategy Director bij social marketing agency GoSpooky. Daarvoor werkte hij ruim zeven jaar bij VICE Media in soortgelijke rollen waar hij onder meer verantwoordelijk was voor de media- en merkstrategie.

Scenery is een in Amsterdam gevestigd mediabedrijf dat documentaires en series ontwikkelt en produceert voor onder meer Netflix, Universal, Amazon Prime, NPO en Videoland.

Bron: Banijay Benelux/BM

Bericht delen