SBS6 schrapt per direct Think Inside the Box en Vier is te veel
donderdag 9 juni 2022

SBS6 schrapt per direct Think Inside the Box en Vier is te veel

Hoewel Richard Groenendijk begin deze week op NPO Radio 2 nog aangaf niet wakker te liggen van de matige kijkcijfers van zijn SBS6-programma Think Inside the Box, denkt Talpa daar overduidelijk anders over. Het programma verdwijnt per direct van de buis.

De quiz, waarin BN’ers moeten raden wie of wat er in een grote LED-box zit, zakte afgelopen week tot onder de 200.000 kijkers. En dat is voor de zender niet genoeg. Think Inside the Box, dat Richard samen met Kees Tol presenteert, ontbreekt aanstaande vrijdag al in de programmering. SBS6 zendt in plaats van de spelshow vrijdagavond een herhaling uit van kijkcijferhit Familie Gillis: Massa is Kassa.

SBS6 heeft ook het nieuwe tv-programma Vier is te veel met Sander Lantinga per direct geschrapt. De eerste uitzending trok slechts 246.000 kijkers en de tweede 233.000 kijkers. SBS6 gaat op zondag nu herhalingen van Het Roer Om vertonen.

“Beide programma’s hebben de gewenste resultaten niet behaald, de enorme inzet van de betrokken collega’s ten spijt”, laat Talpa weten aan RTL Boulevard. De resterende afleveringen van beide programma’s zijn wel op KIJK.nl te zien.

Bron: RTL Nieuws/BM

Bericht delen