SBS6 lanceert Herman helpt een handje
zaterdag 11 april 2020

SBS6 lanceert Herman helpt een handje

Met z’n allen binnen blijven en er samen het beste van maken: het biedt voor velen de mogelijkheid om uitgebreid te gaan koken. En wat als je een vitaal beroep uitoefent en helemaal geen tijd hebt om te koken?

Herman den Blijker vindt dat hij kan helpen en gaat in Herman helpt een handje naar de mensen toe om ze – op verantwoorde afstand – vanuit zijn foodtruck te verrassen met een lekkere maaltijd. Het nieuwe programma is vanaf dinsdag 21 april om 20.30 uur te zien bij SBS6.

In zijn foodtruck rijdt hij door het hele land op weg naar ziekenhuizen, voedselbanken, teams van het Rode Kruis en andere mensen die druk bezig zijn om Nederland door de coronacrisis te helpen. Hij neemt een kijkje in hun keuken en terwijl hij een heerlijke maaltijd voor ze maakt, steekt hij ze een hart onder de riem, maar wil hij natuurlijk ook horen hoe het gaat. Houden ze het nog wel vol?

hermandb564
Herman is er voor iedereen die een culinair steuntje in de rug kan gebruiken, zoals ouderen die nu in sociale isolatie leven of ouders die moeten multitasken met thuiswerken en tegelijk de kinderen begeleiden bij hun schoolwerk. Wat als mama veel van huis is vanwege haar vitale beroep en papa andere kwaliteiten heeft dan koken? En hoe doen alleenstaande Nederlanders dat in deze tijden? Herman parkeert zijn foodtruck voor de deur en biedt op gepaste afstand zijn helpende hand.

Met zijn boodschap om anderen een handje te helpen, hoopt Herman vooral ook te inspireren, want klaarstaan voor een ander smaakt altijd naar meer. Het is mogelijk om helden aan te melden via www.sbs6.nl/hermanhelpt.

Herman helpt een handje is ontwikkeld en geproduceerd door Talpa Entertainment Producties. Uitzending: wekelijks vanaf dinsdag 21 april, om 20.30 uur bij SBS6.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: William Rutten/Talpa

Bericht delen