SBS6 komt met Wereldreis op Wielen
dinsdag 2 oktober 2018

SBS6 komt met Wereldreis op Wielen

Voor het nieuwe programma Wereldreis op Wielen hebben twee gezinnen en twee duo’s alles in Nederland achtergelaten, voor het avontuur van hun leven.

Ze gaan een reis maken van 20.000 kilometer: in een karavaan kleine huisjes op wielen proberen ze om vanuit Canada het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika te bereiken. Al hun avonturen, uitdagingen en strubbelingen zijn vanaf maandag 22 oktober wekelijks te zien om 21.30 uur bij SBS6.

De karavaan van Wereldreis op Wielen bestaat uit een groep totaal verschillende reisliefhebbers. We volgen ze, als ze met de beroemde Pan American Highway als uitgangspunt van Noord- naar Zuid-Amerika trekken. De avonturiers moeten het onderling eens worden over de route. Is het startgeld op? Dan begint de echte uitdaging! Om door te kunnen reizen, moeten ze geld gaan verdienen. Hoe ze dat doen, mogen ze zelf weten.

Lukt het de reizigers om een gezamenlijk plan te trekken en de reis van hun leven te maken? Ondanks alle gevaren, heimwee en tegenslagen. Ze ontdekken het ene land na het andere, zijn zo vrij als een vogel. Dat klinkt als een droom, maar is het ook echt de weg naar geluk?

Bron: Talpa TV/BM

Bericht delen