Article header image

SBS komt met tweede scherm: SBS6+

SBS heeft maandag een nieuw tweede scherm gelanceerd: SBS6+. Hiermee kan iedereen connectie maken met de prime time programma’s van SBS6. De kijker kan live meespelen met The Price Is Right, een mening geven in Hart van Nederland of duiken in de backstage wereld van Sterren Springen op Zaterdag. Daarnaast biedt SBS6+ uitgebreide social media-mogelijkheden, waardoor de gebruiker niet alleen in contact staat met het programma maar ook met vrienden.

SBS6+ is gratis te downloaden voor iPhone en iPad via sbs6.nl/plus en zal de komende maanden steeds meer functionaliteit krijgen. Vanaf 17 september wordt er tevens een webversie gelanceerd. In oktober volgt ook de gratis SBS+ applicatie voor Android. Later dit jaar zullen Net5 (Net5+) en Veronica (Veronica+) ook starten met het dagelijks aanbieden van deze dienst.

Edwin Valent, creatief directeur SBS: “Met deze unieke service willen we iedereen in Nederland de mogelijkheid bieden om met onze programma’s te connecten en zijn tv-ervaring te personaliseren. Niet alleen bij een kleine selectie programma’s, maar de hele avond, 365 dagen per jaar, geven we onze gebruikers een ruimere kijkervaring. Een meerwaarde die de komende maanden alleen maar uitgebreid zal worden. Deze lancering is na KIJK eerder onze nieuwe troef binnen de full media formatstrategie om SBS te transformeren van een tv bedrijf naar een full mediabedrijf.”

Bron: SBS Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen